Okénko do kuchyně 254.

18. února 2020 v 6:00 | Libby |  Něco z kuchyně

Dnes si uvaříme zelňačku s klobáskou ...

Pečená kuřecí křidýlka s bramb.kaší a ledový salát S vyplazeným jazykem

Závin z líst. těsta s jablíčky, ještě pořád nějaké ve sklepě máme ...


Děkuju, že jste přišli nakouknout
a přeju príma úterýSmějící se

 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Evina Evina | E-mail | 18. února 2020 v 6:53 | Reagovat

Tuto zelňačku jsme si oblíbili poslední dobou.Křidýlka jsem nedělala už léta.Miloval je mladší syn.Plnila jsem je a obalila v trojobalu.Štrúdl-lahůdka:-)
Dnes bych měla i čas:-D:-D:-D
Přeji krásný den:-)

2 MarijaKes MarijaKes | 18. února 2020 v 7:23 | Reagovat

S tou zelňačkou jsi mi připomněla jednu příhodu. Jeli jsme s tátou autem k bráchovi na Slovensko a za Bumbálkou je taková valašská koliba, kde jsme se stavili na oběd. Polévku měli zelňačku s klobásou a na druhý chod klobásu se zelím. Když občas jedeme kolem, tak se navzájem ptáme, co si dáme a odpovíme si, že zelňačku s klobásou a k tomu klobásu se zelím. Už ale jen projíždíme. Ovšem zelňačku s klobásou a smetanou mám moc ráda. :-)

3 Kitty Kitty | E-mail | Web | 18. února 2020 v 7:42 | Reagovat

Na tu zelňačku se už dlouho chystám. Až kápnu na klobásu, tak si užijeme.  Štrůdl mám taky v plánu. Jen nevím, jestli se z jablečného kompotu dá udělat - budu dlouho odkapávat ;-)

4 Lenka Lenka | 18. února 2020 v 8:10 | Reagovat

Mila dcérko, hned bych k tobe na byt stravu😀. Nejaky cas jsem zila v roznove, toz jako doma. Chodim pocist kazdy den, prosim vytrvej v tom nejistem blogovem svete.  Pohlad kozusky, nedavno jsem si vsimla , jak maji betuska s jonaskem stejne pruhovane ocasky. Ostatni ne. Pises krasne, dekuji za kazdy den. Lenka kocka

5 Růža Růža | E-mail | Web | 18. února 2020 v 8:38 | Reagovat

Zelňačku nevařím, tak bych s chutí ochutnala. Kuřecí křidélka s kaší mňam a sladká tečka nakonec, co víc si přát. :-) Přeji hezký den. :-)

6 ZdenaS ZdenaS | 18. února 2020 v 9:39 | Reagovat

Zdravim,zblajzla bych s chuti vse.Preji krasne utery! :-(  :-(  :-)

7 dasa dasa | E-mail | 18. února 2020 v 10:31 | Reagovat

Mi dnes není dobře, zelňačku bych raději vypustila. Ale jinak vše mám moc ráda. A jablečný štrůdl, to je TOP.

8 Ema Ema | E-mail | Web | 18. února 2020 v 10:46 | Reagovat

Tuhle kyselicu mám spojenou s Valašskem. Mám ji ráda, nejvíc mi chutnala na Pustevnách. :-P  :-)
Přeji pěkný den.:-)

9 věrka věrka | 18. února 2020 v 12:33 | Reagovat

Já bych si pochutnala na všem. Já mám dneska prdelačku a zbytek fr. brambor. Jabkovou buchtu jsem dělala v neděli, z bramborového křehkého těsta a jen se po ní zaprášilo. Mám nakrouhaný jabka ve sklenici zavařený, tak aspoň něco zase zmizne ze špajzu. Měj se hezky. :-)

10 Signora Signora | Web | 18. února 2020 v 14:41 | Reagovat

Dnes bych si u tebe pochutnala. :-D U nás se dnes podávaly květákové placičky s bramborem. Řekla bych, že se povedly.
Štrůdl jsem dělala naposledy na Štědrý den, měla bych si to někdy zopakovat, už jen proto, že mám ve sklepě regál sterilovaných jablek. Dělám to tak už mnoho let, oloupu, nakrájím na plátky a namačkám do lahví. Pak stačí jen otevřít ... :-)

11 Jaruna Jaruna | 18. února 2020 v 20:07 | Reagovat

Hmmm, ta zelňačka vypadá moc dobře, tu bych si dala :-P A křidýlka s brkaší taky, ty jsi Libuško skvělá kuchařka ;-)

12 Libby Libby | E-mail | Web | 29. února 2020 v 7:48 | Reagovat

Děkuju za komentáře moc si jich vážím :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama